• Hem

Tillbaka blick

Då är plösligt sommaren 20 över, jag tyckte nyss vi startade upp första ridlägret och nu 16 ridläger senare är vi imål och vi har under maj till augusti träffat 192 unika gäster som besökt något av våra ridläger för barn, vuxna, familjer, farmor, mormor. 

Vi har gjort utvärdering på de flesta lägren och vi tackar tusenfalt för alla fina kommentarer, inte en enda negativ!!! Så stolt över oss att vi tre rodde det i land!


Våra fina arbetskamrater hästarna har kämpat på i värmen och gjort sitt bästa för er alla.
Amandas ridlektioner som någon av er skrev "Amanda är född till ridlärare, så pedagogisk och lugn"
Ebbas fina hjälp i stallet som tar hand om er och hästar, har lekar med barnen.
Jag lagar mat, minglar, fixar, trixar med fika och att alla skall känna sig välkomna här hos oss. Vi tre kompleterar varandra jättebra! 

Utöver ridlägren har vi haft en del turridningar, det har varit högt tryck alla vill ut och rida och har vi tackat nej till flera kunder varje dag. Då hästarna och vi behövde vila mellan lägren så var det svårt att få till.

Vi ser nu fram mot hösten med hög klar luft och alla fina färger i skogen! Under septeber och oktober har vi 5 ridhelger 3 för familj och två för vuxna de flesta är fullbokade men det finn 3 vuxen platser kvar 10-11/10

Amanda har börjat sin resa till hovslagare och studerar på Strömsholm i tre år frammåt, snart väntar även examinationen Ridlärare 2 som blev uppskjuten pga covid.

Ebba har börjat gymnasiet på elprogrammet så spännande! 
Själv lämande jag in min avskedsansökan igår efter 20 år på ortopeden i Lindesberg lite blandade känslor men så skön att ett beslut är taget och jag kan statsa fullt utt på vår verksamhet!



Ridläger datum för 2021 kommer ut på hemsidan 1/11, hoppas vi ses på någon av våra ridhelger innan ridlägren drar igång!


// Malin



 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Åsa » Tillbaka blick:  ”Vilken fin blogg Malin! Jag blir varm i själen när jag läser och tänker tillbaka..”

  • Lea♥Lif » Turridning och äppelträd.:  ”Söta Lif! Saknar henne :) Hoppas jag får henne på nästa år's läger ♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln