• Hem

Verksamhetsutveckling

turridning,ridläger,lösdrift turridning,ridläger,lösdrift

I två dagar har vi varit ute med Biologiska Yrkeshögskolan Skara, klassen RidsportEntreprenör 14 och 15 på studiebesök hos olika entreprenörer.

Vi började hos Nina och Sissi Liljas Ridutbildning. som mor och dotter drive  ett utbildnigsföretag med hästar i hop. Jätteintressant och Sissi var väldigt inspererande. Efter gott fika åkte vi vidare mot

Stenholmens Islandshästar en av Sveriges största gårdar med ca 160 islandshästar och 100 st av dom på box.Ida Larsson guidade runt på den stora anläggningen, efter träffade vi Marcus en av ägarna, berättade om resan med deras företag. Vad det utvecklas till och nya hotellbygget. En sen pizza avslutade dag 1 med övernattning på Stenholmen.

Efter god frukost inledde vi dag 2 på Kulltorps Islandshästar och träffade ägaren Anna Andersson.
Kulltorp driver utbildning, ridskola. Anna berättade hur hon byggt upp sitt företag från 0 till var det är idag. Efter gofika och frågestund åkte vi vidare mot företaget 

Urnatur som bedriver naturturism med egenodlad mat, spännade hus byggda i olika stilar på marken och trädkojor utan el. Där bedriver de från april till september hotell verksamhet med gäster från hela världen! 

Fyra olika företag alla med inspererande ledare och informativa samtal! Två riktigt bra dagar med tankar som spinner i huvudet. Jag vill tacka mina goa klasskamrater och Åse som ordnat resan!

Amanda och jag var tillbaka på Slofallet med 20 minuter tillgodo innan ridlektionerna startade;) 
På två dagar har det torkat upp i hagarna massor av krokus som kommit upp, nu väntar en spännande vår!
Turridningar, ridläger för barn och ungdom. vuxenridläger och familjeridläger

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Åsa » Tillbaka blick:  ”Vilken fin blogg Malin! Jag blir varm i själen när jag läser och tänker tillbaka..”

  • Lea♥Lif » Turridning och äppelträd.:  ”Söta Lif! Saknar henne :) Hoppas jag får henne på nästa år's läger ♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln