• Hem

Tack 2019!

En tillbaka blick på året som gått.....
Vi har under 2019 fortsatt att utveckla verksamheten vidare och tog ett nytt steg frammåt med utbyggnaden som ger oss möjlighet att driva läger, ridhelger, kurser året om.
Det blev så bra efter att leva byggdamm och kaos från dec till vi fick ta utbyggnaden i bruk 1/4, vilken lycka och vilket rum och ett nytt anpassat kök det blev så bra och vi så nöjda!

Så första ridlägret hade vi i april och sedan rullade det på med ridläger och ridhelger fram till november. Amanda har haft ridskola och klippkorts elever, och fullt upp med turridning. Vi blev även återförsäljare åt Eplaros, konstnären Emma Jonsson.
Törs knappt skriva men alla hästarna har under 2019 mått bra och hållit sig friska, peppar peppar! Vi under året köpt in två hästar och sålt några av våra egna och kunders hästar. 


SORG  Sedan beskedet kom hösten 2018 har det varit omvälvande på många sätt, vi levde med svärfars Sven-Olovs cancersjukdom med hopp och förtvivlan, i början av augusti somnade han in. Det blir aldrig detsamma utan honom här på Slofallet! Så mycket hjälp vi fått med barnen, hästar, hundar,  svetsjobb, skjutsar, alltiallo. Han var en sådan glad och social man som älskade att prata med folk. Han lämnar ett stort tomrum efter sig!

Min ständiga skugga och älskde lilla hund Daisy Mae från sos animals spanien,  som sedan 2008 funnits vid min sida 24:7 somnade in i maj, det är så tomt utan henne!!

Lilla My:s mamma väntade valpar och det blev hela 7 st små liv, i juni var vi ner till Tjörn och hälsade på och valde varsin tikvalp Amanda Henrik och jag Patrik och Ebba så i juli kom dom till oss Iris och Morran <3 <3

Efter mycket prat och planering kom vi iväg på drömresan till Island i augusti, 11 st modiga tjejer, vi hyrde bilar och ett hus som vi utgick i från, turistade och red det var fantastiska dagar och vi hade en sådan tur med vädret, tack alla fina tjejer!

Amanda har läst fortsättning Pedagogik på Strömsholm från aug-dec,  i november var hon iväg till Edeby gård och gick Ridlärare 2 utbildningen så nu väntar eximination till våren -20

Efter att inte tittat på tv på ett år kunde vi ta det nyrenoverade tv-rummet i bruk dagarna före jul, det blev så bra, efter ett långt år med renovering och byte av värmesystem återstår nu köksborden och att sätta upp skjutdörrarna.
Patrik är årets kämpe<3

Det utlovade spabadet anlände till gården i oktober nu håller jag tummanrna att den blir inkopplad så vi kan bada den sista dagen det här året:)

Vi släppte ridläger datumen för nästa år i novemeber och många av ridlägren är redan fullbokade! Det är så roligt, lite som att bollen är i rullning och det nu kommer  kunder från hela landet. 

Nu går vi in i ett nytt decenium spännande att se vad framtiden bär med sig, 2020 har vi drivit verksamheten i 15 år. Hoppas vi ses under året som kommer!


Så till er alla från oss alla önskar vi er ett gott nytt 2020! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Åsa » Tillbaka blick:  ”Vilken fin blogg Malin! Jag blir varm i själen när jag läser och tänker tillbaka..”

  • Lea♥Lif » Turridning och äppelträd.:  ”Söta Lif! Saknar henne :) Hoppas jag får henne på nästa år's läger ♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln